50% έκπτωση σε συνδυαστικές μετακομίσεις ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις

Έχει κάποιο κόστος η αρχική εκτίμηση και οικονομική προσφορά?

Η οικονομική προσφορά είναι εντελώς δωρεάν

Η αρχική εκτίμηση και οικονομική προσφορά μας για το κόστος μια μετακόμισης – μεταφοράς γίνεται από την εταιρεία μας εντελώς δωρεάν.

Μπορεί κάποιος από την εταιρεία σας να έρθει από το σπίτι για μία εκτίμηση?

Παρέχουμε τη δυνατότητα εκτίμησης από ειδικό συνεργάτη μας εντελώς δωρεάν

Βεβαίως, κατόπιν συννενόησης ο ειδικός συνεργάτης μας έρχεται στο σπίτι σας προκειμένου να κάνει την αρχική εκτίμηση χωρίς χρέωση και χωρίς καμία δέσμευση από πλευράς σας.

Πόσο κοστίζει η μετακόμιση?

Το κόστος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες

Το κόστος κάθε μετακόμισης / μεταφοράς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το είδος των υπηρεσιών που επιθυμείτε, το μέγεθος του σπιτιού, τον όροφο, την απόσταση, τα αντικείμεν προς μεταφορά, κτλ…

Αναλαμβάνεται τη συσκευασία των αντικειμένων προς μεταφορά?

Συσκευάζουμε τα αντικείμενά σας με απόλυτη ασφάλεια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη σωστή και ασφαλή συσκευασία όλων των αντικειμένων σας, διασφαλίζοντας την απόλυτη προστασία τους κατά τη διαδικασία της μεταφοράς. Με τη χρήση των κατάλληλων υλικών αποφεύγονται οι φθορές, ενώ τα αντικείμενά σας προστατεύονται και από τη σκόνη.

Έχετε και ανυψωτικό σε περίπτωση που χρειαστεί?

Διαθέτουμε σύγχρονα φορτηγά οχήματα, εξοπλισμένα με ανυψωτικό μηχάνημα

Διαθέτουμε σύγχρονα φορτηγά οχήματα, εξοπλισμένα με ανυψωτικό μηχάνημα με μεγάλο μήκος βραχίονα, για την κάλυψη κάθε ανάγκης σας. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να μεταφέρει, με ασφάλεια, από και προς το έδαφος ή κατευθείαν στα φορτηγά μας, οποιαδήποτε συσκευή ή αντικείμενό σας, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα και σε πολύ στενούς δρόμους, με περιορισμένη πρόσβαση.

Θανόπουλος © All Rights Reserved.2024