Μεταφορές - Μετακομίσεις - Θανόπουλος Μεταφορές - Μετακομίσεις - Θανόπουλος
ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μεταφορές - Μετακομίσεις - Θανόπουλος

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς στο χώρο των μετακομίσεων - μεταφορών με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, καθώς και με πολυετή πείρα στις καλύτερες τιμές.


Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε μετακόμισης - μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες σας σε ολόκληρη τη διαδικασία, από την πρώτη μας επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της παράδοσης.


Με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό, ασφάλεια και συνέπεια, δημιουργούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να αναλάβουμε εξ'ολοκλήρου οποιαδήποτε μετακόμιση - μεταφορά.

Μεταφορές - Μετακομίσεις - Θανόπουλος

Δωρεάν προσφορά

Ενδιαφέρομαι για μετακόμιση - μεταφορά

Κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
φόρμα δωρεάν προσφοράς.

Συμπληρώστε τη φόρμα με όλα τα στοιχεία που θεωρείτε απαραίτητα και θα σας απαντήσουμε το ταχύτερο δυνατό με την προσφορά μας, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση από τη μεριά σας.

Η επιχείρηση διαθέτει εγκεκριμένο τερματικό αποδοχής καρτών (POS). Παρέχεται επίσης η δυνατότητα πληρωμής μέσω άτοκων δόσεων.

Μεταφορές - Μετακομίσεις - Θανόπουλος
Μεταφορές - Μετακομίσεις - Θανόπουλος
e-metakomiseis.gr© 2019 Εναρμόνιση με το νέο Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (G.D.P.R.) Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ (24%)